Taggyűlés

Meghívó Taggyűlésre

 

Tisztelettel meghívom a kedves horgásztársat a Vámosszabadi Községi Horgászegyesület éves taggyűlésére.
Időpontja: 2024 április 7. 8:30 óra (vasárnap)
helye: faluház- hátsó (új) épületrész Vámosszabadi
Amennyiben a közgyűlés nem határozatképes( tagjainak nincs jelen legalább az 50 % +1 fő), úgy a közgyűlés újabb időpontja: 2024 április 14, 8.30, mely alapszabályunk értelmében a megjelentek számától függetlenül határozatképesnek tekinthető.
A közgyűlés témája:
I.napirendi pont: Czeglédi Zoltán elnök általános beszámolója az egyesület 2023-es évéről
II.napirendi pont: Gulyás Gábor gazdasági vezető beszámolója az egyesület pénzügyi helyzetéről
III.napirendi pont: Tervek 2024 évre
IV.napirendi pont: egyebek
Megjelenésére feltétlenül számítunk!
Vámosszabadi, 2024.03.23
üdvözlettel: A vezetőség
Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Horgászkártya megújítása


 
Tisztelt Horgásztársak!
A 2018. és 2019. években kiváltott horgászkártyák érvényességi ideje 2024. január 31-én lejár. Az érintett horgászok a horgászkártya megújításával az adataik ellenőrzését követően megerősítik a nyilvántartásba vételüket, és ezt követően a következő 5 évben is jogosulttá válhatnak a horgászat jogszerű gyakorlásához szükséges további horgászokmányok (állami horgászjegy, fogási napló és területi jegyek) kiváltására. E nélkül nem tudunk engedélyt kiadni.
 
Hogyan kell csinálni?
Be kell lépni a HORINFO szakrendszerben a saját profilodba, ahol a szakrendszer automatikusan megjeleníti a korábban rögzített személyi- és lakcímadatait. A személyes horgász profilodban a jobb felső sarokban megnyitható menünél a Tagságok és engedélyekHorgászkártya menüpontban a Horgászkártya megújítása gombra kattintva bankkártyás fizetéssel tudod változatlan áron újabb 5 évre megújítani.A horgásznak a megjelenítésre kerülő adatait össze kell vetnie személyazonosító igazolványában és a lakcímkártyáján szereplő adatokkal. Ha a horgász korábban berögzített adatai nem egyeznek meg a személyazonosító igazolványán és/vagy lakcímkártyáján szereplő adatokkal, akkor az adatok módosítása érdekében meg kell keresnie a Horgászjegy Kft. ügyfélszolgálatát vagy valamelyik állami horgászjegyet értékesítő pontot. Amennyiben kérdés van, vagy segítség kell, kérlek keressetek bennünket.

Köszönettel:
Vámosszabadi Községi Horgászegyesület vezetősége
Kategória: Uncategorized | 1 hozzászólás