Get Adobe Flash player
Főoldal > Egyesületi hírek

Hírek

Elindult a horgászkártya regisztráció

Elindult a horgászkártya regisztráció. A horgászkártya kiváltása a 2019-es horgászengedély kiváltásának feltétele lesz. Kivételt képeznek majd ez alól a gyermekek és a külföldi, nem egyesületi tag horgászok. Számukra a horgászkártya kiváltását nem tették kötelezővé, de ha szeretnék kiválthatják azt. A többi horgász számára azonban kötelező lesz az új horgászokmány beszerzése. A horgászkártya ára 1732 ft + áfa, azaz 2200 forint lesz. Az érvényessége a horgászkártya kiváltásától számított 5. naptári év január 31. napjáig tart majd. Kérek mindenkit, lehetőleg maga csinálja meg( vagy családtag segítségével) . Egy adókártya fog kelleni hozzá, és egy érvényes bankkártya, amivel kifizetitek. Ha valakinek segítségre van szüksége, keresse akár Gulyás Gábort, akár Czeglédi Zoltánt. Szívesen segítünk.

itt lehet rendelni

egy kis segítség>>

Módosítás: (2018. szeptember 08. szombat, 08:18)

 

Változott a fogási napló kitöltésének szabálya

Segédlet az állami fogási napló használatához

A 2013-ban és az elmúlt években használt horgász fogási naplót -  a 2014. január 1-től bevezetett állami jegyhez járó, úgynevezett állami fogási napló váltja föl.

Az alábbiakban az állami fogási napló használatához nyújtunk horgászaink részére útmutatást és segédletet.

Módosítás: (2014. augusztus 25. hétfő, 16:13)

Bővebben...

 

A halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló törvény életbe lépett

 

A halgazdálkodásról és a hal védelméről szóló törvény már 2013 szeptember 1-vel hatályba lépett. Kisebb módosítására, inkább kiegészítésére év végén került sor. A törvény végrehajtási rendelete a múlt év végén jelent meg és január 1-vel lépett hatályba. A jogszabályi fogalmazások nem mindig egyszerűek és nem is könnyű követni, hogy melyik rész, milyen összefüggésben van a másikkal. A MOHOSZ szövetségi irodája  egy olyan tájékoztató összeállítást készített, mely nem törődik azzal, hogy a horgászatra vonatkozó jogszabályi előírás a törvényben foglalt, vagy annak végrehajtási rendeletében található. Természetesen az anyag nem nyújt teljes jogszabályi áttekintést, de a horgászatra vonatkozóan igyekszik a legfontosabbakra kitérni.

Módosítás: (2014. január 14. kedd, 19:59)

Bővebben...

 

Halfesztivál - receptek

A Vámosszabadi Községi Horgászegyesület első ízben, hagyományteremtő szándékkal, 2012. szeptember 29-én Vámosszabadi Halfesztivál címmel színes programot szervezett a vámosszabadi Sportpályán.halfesztivĂĄl logĂł

A rendezvény keretein belül meghirdettük a Halétel-készítő versenyt, ecetes- és hideghal-étel (pl. halfasírt, halkolbász, halpástétom, olajos hal, füstölt hal) kategóriákban.

 Bátran mondhatjuk, hogy egyik induló sem vallott szégyent. Kivétel nélkül minden étel elnyerte a Pető István mesterszakács vezette zsűrit, és azt az 5-600 embert, aki kilátogatott a rendezvényre.

Közkívánatra közzétesszük a recepteket ( kérem a versenyzőket, hogy küldjék el a további recepteket is)

 

Olajos hal - 2. helyezett olajoshal kategóriában

Hozzávalók:

  • 1 kg keszeg
  • 3-4 dkg só

Módosítás: (2012. szeptember 30. vasárnap, 17:59)

Bővebben...

 

Felhívás adó 1% felajánlására!

 Kérjük, amennyiben lehetőségei engedik, adója 1%-ának felajánlásával  támogassa egyesületünket:

 

 Községi Horgászegyesület Vámosszabadi

adószáma:18529430-1-08

köszönjük...

 

Módosítás: (2012. március 22. csütörtök, 08:11)

 
Szavazások
Ön hogy viszonyul az ellenőrzésekhez?