Get Adobe Flash player
Főoldal > Egyesületi hírek Engedély leadás

Engedély leadás

Fontos Közlemény - Engedély leadása - csak személyes okmányokkal az alábbiak miatt!
hétfő (02.01) 18.00 óra. - Polgárőr iroda
 
Tisztelt Horgásztársak!
A horgászregisztrációk során sok olyan kártyaigénylés készült, ami nem a valós adatokat tartalmazza. Ezeknek az adatoknak a pontosítása érdekében a MOHOSZ az állami horgászjegyek forgalmazóival szemben kötelezettséget írt elő. A 2021-es évi állami horgászjegyek kiadását megelőzően egyeztetni kell a HORINFO-ban (ami a horgászkártya regisztráció során rögzített adatokat tartalmazza) szereplő adatokat a horgászkártyán szereplő adatokkal, a személyi igazolvánnyal és a lakcímkártyával. Amennyiben az adategyeztetés során eltérés van a rögzített adatok és a személyes adatok között, jegyzőkönyvet kell felvenni és a rendszerben való rögzítés után történhet csak meg az új állami horgászjegy kiállítása.
Abban az esetben, ha nincs adategyeztetés nem adható ki állami horgászjegy a 2021-es évre. Az 2021-es évre kiadott állami horgászjegy kiadásával a Horgászegyesület vállalja, hogy a HORINFO rendszerben lévő adatok megegyeznek a személyes okmányok tartalmával és a horgászkártya a megfelelő adatokkal került legyártásra. Ha a későbbiekben mégis kiderül, hogy más adatok (pl: betű tévesztés, rossz évszám) szerepelnek a rendszerben vagy a horgászkártyán, akkor az állami horgászjegyet kiadót a MOHOSZ 100.000 Ft pénzbírság megfizetésére kötelezi.
A Horgászegyesület ezért csak azoknak a horgásztársaknak tudja biztosítani a 2021. évre az állami horgászjegyet, aki bemutatja a személyes okmányait és a horgászkártyáját a megbeszélt időpontban. Amennyiben valaki tudja, hogy a horgászkártyáján lévő adatok nem egyeznek a személyes adatival, akkor a horgászjegy.hu oldalon (ahol fel lehet jelentkezni a saját profiljába) email-ben vagy a +36 59 324-432 telefonszámon az ügyfélszolgálaton keresztül tudja kijavíttatni az eltérést, és megindítani az új horgászkártya igénylést. Ebben az esetben az új horgászkártya önköltségen fog legyártásra kerülni.
Kérem a horgásztársakat megértését és együttműködését a zökkenőmentes végrehajtás érdekében.
Köszönettel:
Vámosszabadi Községi Horgászegyesület vezetősége

Módosítás: (2021. január 31. vasárnap, 08:21)

 
Szavazások
Ön hogy viszonyul az ellenőrzésekhez?